Heerlijk uit eten bij Brasserie De Bakspieker

Culinair genieten in Enschede

Reserveer een tafel

Brasserie De Bakspieker

Nabij het stadscentrum van Enschede ligt Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede. Onderdeel van het hotel is Brasserie De Bakspieker. Brasserie De Bakspieker is de perfecte locatie voor een gezellige avond uiteten in Enschede. In de brasserie hangt een sfeervolle, ontspannen en huiselijke sfeer. Hierdoor wordt de brasserie ook wel ‘de huiskamer van Twente’ van genoemd.

De internationale keuken gebruikt seizoens- en streekgebonden producten voor de verschillende gerechten, die door de chef-kok met passie bereid worden. Door de uitgebreide menukaart is er genoeg keuze voor iedereen. Het is daardoor de ideale plek om met je familie of vrienden te genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, borrel met klein hapje, heerlijk diner of een compleet avondje uit.

Bekijk de restaurantwebsite

Openingstijden van het restaurant

  • Ontbijt (ma t/m vr): 07:00- 10:00
  • Ontbijt (za en zo): 08:00- 11:00
  • Lunch: 12:00 – 17:00
  • Diner: 17:00 – 21:00
  • Late night snack: 21:00 – 23:00

Restaurant Bakspieker in Enschede

Menukaart Brasserie De Bakspieker

Hoofdgerechten vis

  • Fish pieMet diverse vissoorten, aardappelpuree en kruidenkorst 21,00
  • Gebakken zalm Geserveerd met gegrilde groenten en aioli21,50

Hoofdgerechten vegetarisch

  • Groentencurry met naanbrood en tzatziki 19,00
  • Penne pesto Huisgemaakte pesto met penne, tomaat en mozzarella 18,50

Lekker vooraf

  • Broodplankje (vegetarisch mogelijk)Vers gebakken brood met diverse smeersels5,00

Soepen

  • PomodorisoepEen volle soep van pomodori, tomaat met pesto 6,50
  • Soep van het seizoenSeizoensgebonden wisselende soep6,50

Voorgerechten

  • CarpaccioDun gesneden rundermuis, zongedroogde tomaat, Grana Padano, pittenmix, mesclun en huisgemaakte truffelcrème 13,50
  • Ceasar salad ( beter leven kip) Gegrilde kip, bacon, ei, tomaat, Grana Padano, ansjovis en Ceasar dressing 14,50
  • Champignon (veganistisch mogelijk) Champignon Dordogne geserveerd met knoflooksaus10,50
  • Gerookte zalmfrisse salade, yoghurt-limoen hangop12,50
  • NiçoiseTonijnflakes, ei, haricots verts, tomaat, zwarte olijven, rode ui, gepofte roseval en cornichons 14,50
  • Tapas plankje (veganistisch mogelijk)Hummus, zongedroogde tomaat, gegrilde courgette,roseval aardappel en gemarineerde olijven 9,50

Hoofdgerechten vlees

  • Mixed grill Biefstuk, varkenhaas en kip van de grill met pepersaus 22,00
  • Ossenhaaspuntjesmet saus van gepofte knoflook en rozemarijn22,00
  • Spareribs Met lolly van maïs en BBQ saus 21,00
  • Varkensribstuk Met gebakken spitskool en saus van grove mosterd 21,00
  • VarkensschnitzelGeserveerd met gebakken ui, spek en champignons 20,00

Desserts

  • Crème brûlée met mango ijs8,00
  • Dame blancheVanille ijs op chocoladecrumble, pure chocoladesaus, chocoladekletskop en slagroom 7,50
  • Dessertplank ( prijs is per persoon)variërend assortiment van diverse zoete lekkernijen 8,75
  • Kaasplankje diverse binnen- en buitenlandse kazen, rozijnenbrood en appelstroop 14,50
  • Vanille panna cotta met roodfruit en sorbetijs 8,00

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info