3-gangen Wildmenu

Laat u dit wildseizoen culinair verrassen!

3-gangen Wildmenu

De maanden oktober t/m december staan in het teken van het Wildseizoen! Geniet van een culinair 3-gangen menu vol overheerlijke wildgerechten.
 

Serveersuggesties:

 

Domaine de la Clapière Gatefer Rouge:

Een volle en krachtige wijn met prettige aroma’s van zwarte bessen en bramen. In de stevige smaak ontdekt u ook bosfruit, kaneel en andere kruiden. De perfecte wijn voor bij een heerlijk wildgerecht.

 

Brouwerij de Molen Bok & Poot:

Wat als bokkenpootjes en bockbier elkaar tegenkomen in een bier?
Dat levert een mindblowing bockbier op! Bok & Poot heeft een prachtig contrast van lichtbitterheid en zoetheid. Bitter vanuit de hop en zoet vanuit de bokkenpoot. Geniet van de smaak van amandelmeringue en chocolade.

 

Uiteraard kunt u uw culinaire maaltijd uitbreiden met andere overheerlijke drankjes en gerechten van de kaart.

Reserveer een tafel online of bij de receptie!

Bekijk deze actie bij andere restaurants

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.

Selecteer een datum

U moet eerst een aankomstdatum selecteren voordat u kunt doorgaan met uw reservering.

Wij gebruiken cookies.

Fletcher Hotels gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om de website nog gebruiksvriendelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer in ons cookiebeleid.  Indien u niet akkoord gaat met het plaatsen van alle cookies, kunt u dit instellen via uw Browser. Meer info